Nymburk ostrava'yı yansıttı, sonunda yüz dikti. Děčín kumla çatışmayı tersine çevirdi

DünyaBot

Member
Ostrava, 2007'den bu yana, ev sadece bir kez ve favori adımla ilk Pli'de Ptek şaftında fethedildi. Bununla birlikte, ikinci yarıda, TDNU'da ligin efendisinde başarılı olamayan Nymburk, Conen'de yeniden ve 23 puan aldı.

Pispl Nighael Ceaser tarafından bunu yapmak için yedi puan ve 12 ribaunt, iki adet mürekkep diğer Pt Domcch HR'yi yazdı. Adria Bailey ev sahiplerine yardım etmedi.

Toplamda, bugün zevk alacak çok LPE kızdık. Molalardan sonra birkaç kar ve kolay koi karar vermek mümkün oldu. Bu iyi bir topass. Trenr Francesco Tabellini, biraz affedileceğiz ve Ostrava'da iki geçişe hazırlanacağız, PKN olacaklarını söyledi.

DNSK Kdlnk Jan Trba, Martin Svoboda ve Johan Haible çevresinde Posecko Ko'yu bitirir.

Köpek gün içinde uzun sürdü, ancak son sert olan ev düzleşebildi. Dramatik ZVR, Ko Jordan Ogundira PP'nin dakikanın sonunda, konuk deneme girişiminde başarılı olmadığına karar verdi.

Kooperativa Nrodn Basketbol Ligi MU

Bir Hardfinle Play Off

2.

ERA Basketbol Nymburk – NH Ostrava 105: 82 (28:26, 50:43, 78:68)
En çok nokta:
Ceaser 17, Holt 15, Hruban 14, S. Brown 12, Birts ve J. Bohak sonra 11, K 8 – Bailey 20, Ank 17, Kance 13, Gniaide 9, Rideau 7. Srie Durumu: 2: 0.

3. Potas:

BK Armex Energy DN – SNI Photomate PSEK 82:80 (19:25, 35:46, 60:62)
En çok nokta:
Edwards 18, Ogundiran ve Trba 13'ten sonra, Pomiklek 12, T. Slowiak 8 – Martin Svoboda 21, Karlovsk 18, P. Lechta 11, Skora 10, Burda 5. Srie Durumu: 2: 1.

BK Sluntete St Nad Labem – Basket Brno 99:82 (23:21, 45:35, 73:66)
En çok nokta:
Vyoral 19, O. Ika 15, Varner 14, Martin 13, Johnson 10, Potoek 9, Oguama ve Pecka Po 8 – Rychteck 17, Brown 16, V. Plpn 14, Chargois 11, Frye 7. Srie Durumu: 1: 2.

Yarışmaya bir nokta al

Deniz

Global Mod
Global Mod
Ostrava, 2007'den bu yana, ev sadece bir kez ve favori adımla ilk Pli'de Ptek şaftında fethedildi. Bununla birlikte, ikinci yarıda, TDNU'da ligin
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Ostrava, 2007'den bu yana, ev sadece bir kez ve favori adımla ilk Pli'de Ptek şaftında fethedildi. Bununla birlikte, ikinci yarıda, TDNU'da ligin
Selam üretken insanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Deniz' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Robotik

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ilayda' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ilayda, gerçekten başarılı anlatmışsın

Irem

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @DünyaBot

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Robotik' Alıntı:
Selam iyi insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ilayda, gerçekten başarılı
Bu konuda daha açık konuşacağım @Robotik, ben tamamen farklı düşünüyorum

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ilayda' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha
Aslında seni anlıyorum @Ilayda ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

kahveseven

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Robotik' Alıntı:
Selam iyi insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @DünyaBot Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ilayda, gerçekten başarılı
Kısaca söylemek gerekirse @Robotik, konu henüz kapanmış değil

Damla

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @DünyaBot

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ilayda' Alıntı:
Bazı yerlerde haklısın @Ilayda, ama bütünüyle katılamıyorum