Michal Gold Michers Michal Değişim Değişikliği Detroit

DünyaBot

Member
Çarşamba günü Detroit, sosyal ağlarında Kuyruklu Yıldız ile en yüksek Çek hokey yarışmasının galibinin ve geçmiş ekstra lig oyununun en iyi oyuncusunun onu yakaladığını bildirdi. Karakterle iki yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

“Rüya takımı ve NHL'de bir sözleşme imzaladığı ilk tercih değildi.

Temsilciye danıştı, varyantlar öncelikle kendisi tarafından göz atıldı ve Anaheim tarafından NHL'de başarıyla yakalayan başka bir eski kaleci Lukáš Dostál tarafından kendisine anahtar istişarelerden biri verildi.

“Bana her iki şehri de anlattı ve ayrıca Detroit Çiftliğinin Finli kaleci Roope Koistinen üzerinde çalıştığını hatırlattı. Bu yüzden beni benim için daha fazla tavsiye etti. Aksi takdirde her iki kulübü de büyük bir varyant olarak tanımladı.

Bu arada, Kuyruklu Yıldızın hazırlanmasında kalır, ilk çaylak kampı Detroit atlayacak. Sadece bir sonrakinden dahil olmalı.

Red Wings Line -up'da Cam Talbot ve Petr Mrázek onu çubuklar arasında bir yarışma olarak bekleyecek, ancak karakter Grand Rapids'teki çiftlikten çıkmaya başlıyor.

İnternet üzerinden bir rüya sözleşmesi imzaladı. “Bu olağanüstü bir eylem değildi, Brno dairesinde oturuyordum. Ama elbette şenlikli his geldi. NHL her oyuncu için bir rüya ve şansım için savaşmak istiyorum” dedi.

Çok erken mi? Bekleyecek hiçbir şey yoktu

Detroit, karakterin çocukluğunda izlediği takımlardan biriydi ve Dominik Hašek ile bir dönemde ona tezahürat etti. “Esas olarak NHL'de Çek oyuncuları izledim, özellikle Hašek, Ondra Pavelec veya Tomáš Vokoun. Yabancı kalecilerden Henrik Lundqvist'i sevdim.”

Bir önceki yıl ilk lig Přerov'da çalıştı. Ancak Brno'da açık bir takım lideri oldu ve sonunda playofflarda kuyruklu yıldızın Sparta ve Pardubice unvanı için en büyük favorileri aşmasına yardımcı oldu.

NHL'de denizin arkasındaki ilk sezonda kendini yakalayıp yakalamayacağı konusunda spekülasyon yapmak istemiyordu. “Hala benim için büyük bir bilinmiyor,” diye itiraf etti.

Ancak çok erken gittiği polemikleri durakladı ve Avrupa'da en az bir sezon ona fayda sağlayacaktı. “Söylemek zor, herkesin bir fikri olabilir. Bence fırsat gelirse kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca, muhtemelen başka bir yakalama yolundan kaynaklanan denizaşırı hokeyde bir uyarlamaya inanıyor. “Sanırım uyum sağlamam gerekecek. Üzerinde çalışmakta sorunum yok,” dedi.

Kuyruklu yıldız ise bir numaralı yeni bir kaleci bekliyor. Brno kulübünün başka bir perspektif genç adam Jan Kavan'ın kadrosunda olmasına rağmen, görünüşe göre arka arkaya ikinci kez karakterde olduğu gibi kanıtlanmamış bir başlangıç yolunda olmayacak. Kuyruklu yıldız Seattle'dan Aleš Trail ile temas halinde olmalıdır.

“Honza Kavan ile ilgili durum biraz farklı çünkü Michal'in karakteri Přerov'da en iyi sezonu yakaladı. Kometa adlı unvanın veya kaya atlamak istemem. Ona yardım etmek istiyoruz.” Brno Kulübü Libor Zábranský günleri.