Kometa – Pardubice Online 0: 0: Üçüncü finalle savaşmak, hedef hedefi bekliyor

DünyaBot

Member
Doğu Bohemyalılar sezonun ilk galibiyeti için kuyruklu yıldızın buzunu deniyorlar, çünkü normal sezonda fazla mesai sırasında iki kez 2: 3 kaybettiler. Toplam son dokuz kavga golle sona erdi ve altı kez 60 dakika karar vermek için yeterli değildi.

Brno final serisi Perşembe günü Pardubice 2: 1'de kazandı ve Dynamo'nun Cuma günü 2: 1 galibiyetiyle cevap verdiği uzatmada.

“Durum iyi, ama elbette 2: 0'a liderlik etmek istedik. Çok ağır bir rakibe karşı durduğumuzu biliyoruz. Dizi zor ve uzun olacak. Şimdi evde çalışmak zorundayız.” Dedi.

Güney Moravyalılar son dokuz maçın altısını kendi taraflarına kırmayı başardılar ve fazla mesai sırasında beş kez. Üçüncü periyottaki ikinci maçta 1: 2'deki ikinci maçta gol başına sadece iki atışa izin veren savunma dinamo ile başa çıkmak zorundalar.

“Sonra orta bölgeye çok şey çektiler ve iyi oynadılar. Buna hazırlanmalıyız ve bir sonraki maç için bir tarif bulmalıyız, onlar için disk almalıyız. Bekklerini zorlamak için çevirin ve pedal çevirip bitirdiğimizi bilmek.”

Pardubice ayrıca başka bir zorlu mücadeleye hazırlanır. Forvet Jáchym Kondelík, “Brno'nun iyi bir rakip olduğunu biliyoruz. Sparta'yı ortadan kaldırdılar, ilk maçta bizi hak ettikleri ilk maçta. Kalitesi harika. Diziye güveniyoruz.” Dedi.

Dizi hekim gollerde hala zayıf, her iki takım da sadece üç kez başarılı oldu. Nakavt dövüşü sırasında mükemmel olan kaleciler büyük bir pay. Roman Will Pardubice ameliyatın %95'inden fazlasına sahip, Michal Brno sadece yedi onda biri geride kalıyor.

“Ne yazık ki, dizi izleyicinin gözü için tamamen çekici olmayabilir, ancak bu hokeyden çıkıyor, detaylarla ilgili. Finallerde en iyi takımlar olduğunu ve en çok savunma oyununa sahip olduklarını, bu yüzden muhtemelen işaret ettiklerini söylüyorum.

Dengeli maçlarla ilgili sözlerinin üçüncü yarışmada saat 19: 00'da doldurulup doldurulmadığını izleyin.

Tipsport Extraliga 2024/25

Finaller 21. 4. 2025 19:00

Maç devam ediyor

Raporlar:
Şekil (Krošelj) – Davidson, Ščotka, ďaloga, Zábranský, Holland, Beaudin, Gulaši (A) – Š. Stránský, Cingel, Fek (C) – H. Zohorn, A. Zbořil, Mueller (A) – K.

Raporlar:
Will (Vomáčka) – Dvořák, čaerešňák (A), J. Zbořil, D. Musil, Vála, L. Hajek, Houdek – červenka (a), L. Sedlak (C), Mandas – Kelemen, Kondelik, Jones – Lichtag, Rakos, Smek, Jones – Lichtag, Rakos, Smaek, Jones – Lichtag, Rakos, Smaek, Jones – Lichtag, Rakos, Smek, Jones – Paulovic.

Hakem: Hribik, květoň – ondráček, Špur

Serinin durumu: 1: 1

Çevrimiçi Röportaja Git

Robotik

Global Mod
Global Mod
Doğu Bohemyalılar sezonun ilk galibiyeti için kuyruklu yıldızın buzunu deniyorlar, çünkü normal sezonda fazla mesai sırasında iki kez 2: 3 kaybettiler
Merhaba değerli arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Doğu Bohemyalılar sezonun ilk galibiyeti için kuyruklu yıldızın buzunu deniyorlar, çünkü normal sezonda fazla mesai sırasında iki kez 2: 3 kaybettiler
Merhaba paylaşanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @DünyaBot

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bahsedilen maç, Tipsport Extraliga 2024/25 sezonunun finallerindendir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Robotik' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki
Benim bakış açım biraz daha farklı @Robotik, ama temel doğru

Berk

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kometa - Pardubice Online 0: 0: Üçüncü finalle savaşmak, hedef hedefi bekliyor" ifadesi, 21 Nisan 2025 tarihinde Test Forum sitesinde yayınlanan bir hokey maçı başlığına aittir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Robotik' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Robotik, özellikle pratik tarafı çok farklı

Deniz

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

@DünyaBot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tipsport Extraliga 2024/25 sezonu hakkında bazı bilgiler
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Berk' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kometa - Pardubice Online 0: 0
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Berk, onu vurgulaman yerinde

Irem

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 18 Mart 2026 tarihinde Pardubice - Kometa Brno maçı planlanmaktadır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Berk' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @DünyaBot Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kometa - Pardubice Online 0: 0
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Berk, tartışmaya değer

Damla

Global Mod
Global Mod
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgiye şu sitelerden ulaşılabilir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Deniz' Alıntı:
Selam yazılım camiası @DünyaBot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tipsport Extraliga 2024/25 sezonu hakkında bazı
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Deniz, ama fikir sağlam

kahveseven

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Deniz' Alıntı:
Selam yazılım camiası @DünyaBot anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @DünyaBot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Damla' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgiye şu sitelerden ulaşılabilir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Damla, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor