Bir doğum günü için çikolata yerine doğrudan bir prosedür. Kayıt kazanırdım, karakteri bildirirdim

DünyaBot

Member
Monl Patlamak için baskın olan Pzt. Ptek'te evin 8. dakikasında, takım arkadaşı Tomi Rachnek'in sızıntısı durumunda Karlovy Varm'dan biraz beslendi ve enerjinin liderliğine liderliğin piçine ulaşmadı.

Muhtemelen bir nae yanlış anlaşıldı. Rachn'a diski davranmadım, üzgündü, oemetn bir durumuydu, Brnnsk hedefinde iki yaşındaki mladk hakkında yorum yaptı.

Krsnm Blafku dvid grger'den sonra, disk üzerindeki stail'i, bir ML'de yeniden yapmamak. Ve kuyruklu yıldız tuzağa düştü, 13 saniye içinde Brno'da Ptek'teydi 0: 2.

Yüce bir şey yok, ama ilk teyzede iki GS almak zorunda kalmalıyım. Bütün bir zamanımız olduğunu aldık, NS'nin hayranları kovalanan Famnn'ı çalıştırdık. Bu, 3: 2 conenses ve bir TM PDEM'in kuyruklu yıldızı 3. masaya taşımak için bir dönüşe yol açan lil bir figür olan OTOIT'e dönmesine yardımcı oldu.

Ve onun hatası? Onu hemen başımın arkasına attım, hatalardan çıktım. Piel bir gl binmek, ama sonra biz özel, o elini verdi.

Brnnsk golü Michal Rakam Hradeck Stele'ye müdahale ediyor.

Setinin PteK'ında Brnnsk izlendi. DOMC kaybetmesine rağmen, ikinci oyun ve 51 dakika içinde taçlandırılmış katı korudılar.

Oğlanların muazzam bir baskısı vardı, Dominik Frodl, M, yakalandı ve konuklar. Peslen ile tehdit ettiler, en kötüsüydü, en çok Glman Extraliga'nın Tet'in düello hakkında yorum yaptı.

Sezonun karakteri

• Otuz sekize katıldı. Sadece Dominik Frodl (40) ve Matj Machovsk (38, ancak 92 dakikalık VC) kubbe.
  • Kuyruklu yıldızın yirmi birine yastıklı, Sm mu Pat 4.
  • PRMR GL M 2.49, What AD 12. Alt m 91.78 Yedi Yedi Yüzdesi.
  • MI yardımı. Glmans arasında en iyi kayıt var.

N'de otuz bire katıldı, 21 Ver'i yakaladı, seni piktar ve böylece yardım. SV nhoberky hac sadece olağanüstü olağanüstü.

E Mountfield'a karşı iyi bir sıfırdan sonra Trenr hedefi ile dolu olan PTEK VDL'de e. Açıkçası tek benim olduğumu görmüyorum. Ben RD, harika olanı yakalarım, Dr sağlıklı ve TSTKO. Böyle bir menzili koymak basit bir şey değildir, bundan en iyi şekilde yararlanmayı hayal ediyorum. CTM zamandı, katıldı.

Tiadvo yakında onun doğum günü, kuş olacak. Bir tel olarak, kaleye ilerlemenin ne anlama geldiğinin zor intikamında kuyruklu yıldıza kuyruklu yıldızınız olurdu. Yapılıp yapılmayacağı açık olacak, günler sonra, ST.

PM prosedürü doğum günüm için bir stail olurdu. Lep bir Njakou Poch almamak, sadece Pibral, karakter olur.

Mountfield'a karşı kısaca vten:

21. Nora 2025, 11:05, Pspvek Arşivi: 22. Nora 2025, 9:16

Şu anda uzunluğunu yerine getirme masasını ellerinizdeki. Kafasında monost var, karakter seçildi. Sname hrt ile u laik turları hokey oynuyor. Musm erkekler olduğumuzu övüyor (Karlovy Vary ile) 3: 2 verdiler, merkezi PSM'de harika oynadılar. NM'ye rakip alamadık, Glman Kuyruklu Yıldızı'nı vurguladı.