Filmlerinin büyük çoğunluğunda, bunlar iç dönüşüm geçiren kadın kahramanlara odaklanan komedilerdi. Şimdi Mole'in dünyasını tarzı olmayan sinemalara tanıttı. “Ana karakterin bir insan olduğu ve hikayenin gerçek duruma göre olduğu ilk filmim. Goliath'la insanın mücadelesine odaklanıyorum ve Goliath bu durumda bürokrasi” diyor 35 yaş.
Bu kadar tematik bir değişikliği değiştirmenize ne ilham verdi?
Love On Custom filmini çekerken, Krtek'in Çocuk Parkı'ndan bir keçi ödünç aldık, burada sahibinin hikayesini öğrendim. Yetkililerle savaşmaya karar veren ve parkı eksik bir izin almadan açan biraz eksantrik bir insan – sözleriyle yetkiliye rüşvet vermeyi reddetti. Oraya gitmeye başladı, sonra para cezası geldi ve beş yıl boyunca yaklaşık on dört kurumla bir anlaşmazlık var. Bana dayanabileceği inanılmaz görünüyordu ve hikayesini filme almak istedim.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
Bu kadar tematik bir değişikliği değiştirmenize ne ilham verdi?
Love On Custom filmini çekerken, Krtek'in Çocuk Parkı'ndan bir keçi ödünç aldık, burada sahibinin hikayesini öğrendim. Yetkililerle savaşmaya karar veren ve parkı eksik bir izin almadan açan biraz eksantrik bir insan – sözleriyle yetkiliye rüşvet vermeyi reddetti. Oraya gitmeye başladı, sonra para cezası geldi ve beş yıl boyunca yaklaşık on dört kurumla bir anlaşmazlık var. Bana dayanabileceği inanılmaz görünüyordu ve hikayesini filme almak istedim.
Sonuçta yansıtılan düşük bütçeli filmler yapıyorum ve her zaman eksikliklerin farkındayım.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
- Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim