Brnnsk Ulusal Tiyatrosu'nda Jura Baran olarak mükemmelleşti, despotik Statkee Ivan Sekal'ın öldürülmesi ile ödül, Jerry Lukowski'nin müzikal Donaha'daki rolü oldu! Ve Ruskho Oligarch Boris Berezovskho'nun maskesi.
Film ve televizyon için en düşenler hakkında, boya tiyatro bakımıdır. Thlie'nin fiyatı için aday onlarca şort oldu, yirmi yıldan önce bir yumruk değiştirdi. Hem müzik hem de inoküler rulolarda mümkündür, sertleştirme yılında Brnn tahtalarında kanıtlanır.
Thlie Eskm oyuncusu oyuncunun rekor sahibi için ter nominac mı?
Bilmiyorum, ama mm başına on nominac. Ve aradıklarında her zaman güzeldi. Ama öngörülemez, ne için sahip olduklarını soruyordum. Yapımda, 2015 yılında Ulusal Tiyatro Brno'da oynadığım Jura Baran için kesileceksiniz.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Film ve televizyon için en düşenler hakkında, boya tiyatro bakımıdır. Thlie'nin fiyatı için aday onlarca şort oldu, yirmi yıldan önce bir yumruk değiştirdi. Hem müzik hem de inoküler rulolarda mümkündür, sertleştirme yılında Brnn tahtalarında kanıtlanır.
Thlie Eskm oyuncusu oyuncunun rekor sahibi için ter nominac mı?
Bilmiyorum, ama mm başına on nominac. Ve aradıklarında her zaman güzeldi. Ama öngörülemez, ne için sahip olduklarını soruyordum. Yapımda, 2015 yılında Ulusal Tiyatro Brno'da oynadığım Jura Baran için kesileceksiniz.
TomUlusal Tiyatro aktörü BrnoTenkt'teki Bay Kvta Fialov hafıza ile Patn'dı ve girişi son VT idi, bu yüzden her yerde uçmazsam hepimiz köstebek yapabilirdik. (SMCH)
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz