Brno'daki Roma Yükselen Sergisi, önemli Roma'nın portrelerini sunuyor

DünyaBot

Member
DLO, şirkete çekmek için etn pedleri ve ayrımcılığa sahip olan Roma'nın yeni müze Jitka Senuch mahkemesinin belirttiğini gösterdi.

Fotoğrafın yazarı, Ernobl Formt'ı seçen Amerikalı Porttn fotoğrafçısı Chad Evans Wyatt. Minimalist arka plan ve renk yokluğu, portre kişiliğinin katillerin, sahiplerin ve iç güneş ışığının altını çizmelidir.

N'ye göre, Romov gizlice, genellikle stereotipik, negatif ve sıklıkla ve giderek, egzotik görüntülerin renginde ayarlanamayan bir menin olarak.

İlk kez, SL ırkçı Nlash'ta, Roma Bohuel Stle Petrvvaj hakkında Sbrkovho müzesi Han Vorov'un liderlerini gösteren pedleri ısırmaktır. Sevgili stereotip için, portre kişilikleri ile tam bir tartışma var.

Karie'de ABD Başkanı'nın puanlarını da tasvir eden SM SNMK, Roma'nın hayatı için yükselen projesini düşünüyor. Wyatt, Ternisi'de MHO I Life'ın en son projesi olduğunu söyledi.

Tut, 20 yıldan fazla olmamak üzere önüne yerleştirildi. RAN'dan beri insana ilk otzkm ml Blzko. Ailem 40 yaşında insan hapishaneleri için aktifti. Martin Luther King Jr. Genç olarak, ilk ADA'dan tarih izledim.

1993 yılında, Çek Cumhuriyeti'ndeki 101 Sanatçısı, Esk UMLCE'yi canlandırdığında Prag'a içiyordu. Otzka Rom M o kadar ilgimi çekti ki 2001'de delindim ve Roma Yükselen Projesi'nde bana yardımcı olacak bazılarını aramayı yasakladı. Moravyalı aktivist ve politikacı Karel Holomek, Wyatt, o sırada bana büyük destek verdi.

Yavaş yavaş Eska'dan Roman kişiliklerinin bir portresini aldı – örneğin, Richard Samek'in yeniliği, tarihçi Jan Horvthová veya yazar Terezie Fabinová. Bu portreden, Roman Yükselen Çek Cumhuriyeti 2004 yılında kuruldu. 12 yıl sonra proje tüm Visegrd Tyka'ya girdi ve bugün tutuklanmasından bu yana iki yıl değil, Brno'da ilk olarak 14 ülkenin portrelerini dahil görebilirsiniz.

2004 yılında Roma Yükselen Projesi'ne liderlik ettiğimde, insanların var oldukları ve Romov gösterildiği gösterildi. O zamanlar pedler gerçekten güçlüydü. Bugün, durum daha iyi bir şeyle ilgili, ancak 21 yıl içinde çok DL, ekl Wyatt'ı hareket ettirmeliydik.

Feminist bir perspektif projede rol oynar. İhtiyati, etnik ve cinsiyetlerinin çifte damgalanmasına rağmen kendilerini kuran ilham verici Roma ADU'sunu yakalar. Örneğin, Roman feminizminin karanlığına göre Romen sanatçısı ve bir aktivist Mihael Drgan.