“Şu anda ben ve ailem zamanımızın çoğunu Boskovice'de geçiriyoruz. Biz bu şehri, burayı ve özellikle doğayı seviyoruz. Viyana bizim için her zaman önemli olacak ama Boskovice'nin bizim evimiz olarak kalacağını düşünüyorum” diyor kökleri 14. yüzyıla kadar uzanan soylu bir ailenin varisi.
Hugo Mensdorff-Pouilly'nin faaliyetlerini takip ediyorsunuz. En büyük rol modeliniz ve ilham kaynağınız o mu?
Hugo Amca özel bir insandı. Sanata olan tutkusu ve müziğe olan tutkusu ancak muazzam olarak tanımlanabilir. Ondan çok iyi bir rol modelim var ve umarım ondan mümkün olduğunca ilham alabilirim, ondan bir şeyler öğrenebilirim ve en azından ona yakınlaşmaya çalışabilirim.
Peki kendinizi Boskovice'de hangi konumda görüyorsunuz?
Ben de onun kadar dahil olmayı %100 istiyorum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendimi, şehre ve sakinlerine mümkün olduğunca fayda sağlamak, aile değerlerini unutmamak ve onlara göre yaşamak isteyen ailemizin bir temsilcisi olarak görüyorum.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Hugo Mensdorff-Pouilly'nin faaliyetlerini takip ediyorsunuz. En büyük rol modeliniz ve ilham kaynağınız o mu?
Hugo Amca özel bir insandı. Sanata olan tutkusu ve müziğe olan tutkusu ancak muazzam olarak tanımlanabilir. Ondan çok iyi bir rol modelim var ve umarım ondan mümkün olduğunca ilham alabilirim, ondan bir şeyler öğrenebilirim ve en azından ona yakınlaşmaya çalışabilirim.
Peki kendinizi Boskovice'de hangi konumda görüyorsunuz?
Ben de onun kadar dahil olmayı %100 istiyorum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendimi, şehre ve sakinlerine mümkün olduğunca fayda sağlamak, aile değerlerini unutmamak ve onlara göre yaşamak isteyen ailemizin bir temsilcisi olarak görüyorum.
Ferdinand Mensdorff-Pouilly, soylu ailenin halefiŞatoyu ve kaleyi 21. yüzyıla taşımak ama aynı zamanda tüm değerleri ve gelenekleri korumak istiyoruz.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim