54 Yaşındaki Ressam Eyalet Spor Buluşmasında Dist Temsil Etti | Coimbatore haberleri

DünyaBot

Member
Coimbatore: N’ye gelen herkes Kannan Yarış Pistinde yürüyüşçülerin ve koşucuların yanından hızla geçmek, onun çok yönlü bir atlet olduğu sonucuna varacaktır. 54 yaşında bile, Kannan çeşitli atletik yarışmalara katılacak kadar formda ve güçlü.
Ressamlık mesleği olan Kannan, Coimbatore Bölge Ustaları Atletizm Derneği 17-18 Aralık tarihlerinde yapılacak devlet düzeyindeki toplantıda bölgeyi temsil etmek. 200 metre, 400 metre ve uzun atlamada yarışacak.
Kannan, işini bitirdikten sonra akşamları günlük antrenmanını asla kaçırmaz.
“İki kızımı düzenli antrenman için oyun alanına götürürdüm. O zamanlar sporcu olmaya olan ilgim arttı. Son 14 yılda birçok turnuvayı ve eskiler toplantısını temsil ettim” dedi.
Kannan, 200 metrede rekor hedefliyor Selim Etkinlik. 200 metreyi 31 saniyede koşabileceğini söyledi. “Zamanlamamı geliştirmek ve eyalet seviyesindeki yarışmada ilk üçe girmek için pratik yapıyorum. Ulusal yarışmaya ancak en iyi üç ödülden birini alırsam katılabilirim.”
Kannan, şehirdeki Olympus otobüs durağının yakınında yaşıyor ve günde yaklaşık 1.000 Rs kazanıyor. Kannan başka bir atletizm karşılaşmasına da katılacak. Krishnagiri 6-8 Ocak’ta.